HÄR KOMMER 4 JÄVEL G !!


HELT JÄVLA RANDOM





TROLLHÄTTAN CRUISING


LITE FILMER BA



ÅJODÅ

tänkte ba säga att vi lever, och att vi har inga bidrag till underhållning för tillfället så ni får fanimej ta tag i de på egen hand! men snart så, snaaaart händer de grejer å de kommer bli så jävla grymt så ni aaaaaanar inte ens..


DRA MIG I PENIS VA SVINIGT

mamman i huset har åkt någonstans med sitt jobb och återkommer på söndag.. de innebär ensam hemma med pappa och de innebär fettma mat å de innebär inget för mig å de innebär svälta till på söndag.. men va så jävla hungrig idag så fick äta fetto mat ändå, fick ångest så blev tvungen att dra ut å springa, duttig! iallafall.. längst ner på min gata bor de en family med 2 fucking danska superhundar och jag är väl ungefär så rädd man bara kan bli för hundar, så iallafall, påväg hem så sprang ja upp för backen och blir bokstavligt talat attakerad av domdär satans odjuren å de va faktiskt inte ens lite roligt.. så jag började gråta och sprang i 110 km/h resten av vägen.. efter att jag hade lugnat mig sitter jag i sängen å kollar ut genom fönstret, så ser ja nån svart stor jävla fläck på "fönsterkarmen(?)" eller vafan ni vill kalla de.. blev tvungen att undersöka.. å vafan sitter de inte därdå om inte en stor jävla spindel!?! har aldrig i hela mitt liv haft problem med spindlar, men dehär va fanimej droppen! djuren vill mig fan nått idag.. skulle inte förvåna mig ens om jag vaknar med en hästpenis i ring eller att de kommer 13 kameler inlöpandes på mitt rum inom 2 minuter? nee åthelvete med världens alla djur! låt dom brinna i hetaste helvetet..



GRYMMM!!


vilken kille! sån jävla utstrålning han har!

3

hittade nåra till så tänkte ba lika bäst änna



heela 4 bilder! dom va en hel del tråkiga också men aa.. å emelie måste ha gängat bakom huset eller nått för hon syns då fan inte på en ända bild!?

STENSHULT

kvällen spenderade jag självklart med frugan och min bobbin, max heder filip idoljonte ludde mini och jens ochså någon random, tror inte ja glömde någon nu! iallafall! så dega vi lite och spela fotboll i stenshult osv, synd oså att jag har ett brutet ben så jag kunde tyvär inte vara med! sedan tog vi våra transportmedel till någon sjö och grilla och bada litegrann, sen brann skogen upp och vi fick dra.. jobbigt att dom alltid ska hålla på, men what to do hörru

tog lite bilder men dom får ni då fanimej klara er utan, sluta lipa o dega istället.
luktar häst/grill/saltvatten/avgasrör/moped så tänkte faktiskt dra en feting dusch
EmEliiieEeeeeeEEEEEEEE

HEMMA HOS JENNIFER

lite mer bilder från igår! en jävligt go fredakväll me goa brudar!



JÄVLIGT ODÅLIG





HOS JENNIFER



de får fan räcka... tack för en ruuuulig kväll flickor!

LINN VA OCKSÅ DÄR!!!

JAVESST

gårdagen dåja.

till en början drog vi till jennifer där även lina, ida, rebecca å linn befann sig aa ajemen! grilla lite osvosv, sketaträvligt!
efter de bar de av till aa? rasmus? kanske? kommer tyvääääääärrr inte ihåg va han hette men ja tror han fyllde år iallefall, så att så fick de bli å phja de dög väl! har säkert nåra tjyssta bilder! eller någon av dom andra små flickorna, så får försöka fixa de så skääääckar ja in dom me lillfingret sedan! SWEET! aja, nu har ja fan inte tid med er längre! HADE!

BYYYY THE WAAAAAY såattsäga så e de jävligt gött att de e lördag när man tror att de e söndag aa jappmm! vädret därimot kan suga min ring..

matildaa

JAPPMM

klockan är 09.51 och jag är då fan redan vaken, grymbrud! a ajemen.. vart ledig sen i tisdags nu å de är faktiskt inte så jävla pissigt ändå!

jahåpp, fredag idagdå va? aaprecis! bra chansat! tacktack.. a iallafall, leka med emelie antar jag, får väl se vad vi hittar på med tanke på att uddevalla suger gnupung nuförtiden.. men nånting brukar vi allt hitta på åjodå!
men nee.. nu ska ja försöka ta mig downstairs å tvinga med moderjord till torpieee! hade inte ens vart fel serrö!


- men leif deu haer ett heeeål i handen!! - SPÖKSNEOR!

VA DE BOSSE HÅKANSSON ELLER?



dör ett par gånger om ba

matildy

SATANS KVÄLL

åt helvete med denna kväll! men glad iallafall att min pälskling inte avled, gött att ha honom vid liv såattsäga! satans satungar som leker me döden på de viset!

kom nyss hemmåt stugan och nu tänkte jag ba sluka resten av chipspåsen och sedan dega lite i sängen utan robban j, jävligt tråkigt faktiskt. MENMEN KÄRA NI !
ni får sova förjävla bra
emeleie


FRÅGETECKEN

ska bli så jävla goeett å sova i sin egen säng inatt, draåtskoga va saknad den har vart..
imorn bär de av till göteborg med hon maja törner nivet.. för NÅN e ju ledig.. tills på måndag tillomed.. säkert bara för att ja e så jävla grymmmmm. mja de kan ni ju suga på ett tag framöver!

funderar lite på en grej ba..
denna låten? vet fan inte om den e bra eller dålig? den e bra innan hon börjar vråla ALEJAAANDRO ALEJANDROOOO! å de gör hon faktiskt 80% av låten.. så aa ne.. inte lätt när de e svårt som han sa..

 


å nu blir de fan inget annat än supersova!

matildaN


TYSKLAND- klassresa






jobbigaste jag gjort... tog ungefära 1500 bilder, men ni får klara er med 50 kära vänner

tråkigaste resan jag någonsin gjort i hela mitt liv, vill aldrig vara med om något sådanthära igen... tårögd jag bara tänker på de, så åt helvete me berlin helt enkelt..... åkt buss i tre dagar sammanlagt, vart på 4 olika museér och bara degat me schletneklassen, mmmgoe klassresan. skulle stannat hemma och gosat me min kim istället...

gött är det iallafall att vi är lediga hela veckan ut, alltså ingen skola på 7 dagar!
emmän

NEGER PÅ ALLA FYRA

så e ni redan tjära i blåååggän! verkligen svinmoget av er era penissugande pissnissar..

om man skulle skippa å sova ändå?
hade ju vart fett med as nice! ba softa till beatet hela mörke natta? hihihih nej men asså nej.. ja ska inte ens vara vaken hela natten så gefan i å tro att ja ska de när ja inte ens har sagt de? amenbra..

öhehah, som föregående talare nämnde så bär de av till bööörlin tomarrawww, sad but true... nemen asså, de blir nog kul, speciellt för alla som kommer bli antastade i ring varenda natt av den söte personalen! lovar att visa bild på dom.. vi kommer bli SSSSERIÖST bästakåmpizar, funderar på ta tillbaks mitt kompis halsband som emelie har, så kan ja ju dela med personalen istället? en av mina bättre idéer mitt huvud delat med sig av.. får se imorn hur de blir..

återkommer på söndag motherfuckercooksuckertommysar

hade tyVÄRRR ingen passande bild, å alla ba whinarwhinar å whinar å ja ooorkarnte de vetö! så plocka fram en bild från när jag var på bio ensam engång ba.



KIM VETU

tänk dig att du sitter inne på mcdonalds och kollar ut genom fönstret, helt random springer de förbi en neger på alla fyra? vi dog några gånger, så hette han säkert kim också...

får dessutom be om ursäkt för mcdonalds hoppborg, ni kunde ju åtminstonde gjort en skylt som stog att man inte fick ha vassa föremål på sig, ingenting vi visste om liksom. ERT JÄVLA FEL




HELT SINNES



hur mysigt är inte vårt fina femstjärniga lyxhotell vi ska sova på i tyskland?! kan ni ens tänka er att bara ligga och gosa lite under täcket där? och denna bilden var faktiskt den fräschaste jag kunde hitta på hemsidan... tänk bara alla termiter som ba ligger och degar i madrassen? likabäst att hålla sig vaken dom dagarna man är där. fedt me sugen på att gå upp tre inatt iallafall!

halleguttan

halleguttan så härligt väder det var idag då! funderar på att dra ut och röra på mig litegrann? men så satans jobbigt att sätta på sig kläder och ha sig, så det får bli någon annan dag! robin drog sig för en timma sedan ungefär, satans satunge som skulle upp klockan 8...

tänkte dra i mig lite frukost och sedan dra fete duschen, sen bär det troligtvis av till vänersborg och trollhättan med mina homosexuella klasskamrater!



emelien

NATIONELLAPROV

helt otroligt så okul de är att blogga, att anstränga sig skriva osv men eftersom alla tjatar så fruktansvärt så kan vi väl slänga in lite inlägg då och då!

nationellaprov i kemi imorgon... men var tydligen värdelös!? så de var ingen idé att jag ens försökte sa hon.. men inte kan man väl vara bra på allting? då kan jag likagärna dra en ledig dag imorgon och bara softa, tjilla och dega lite, packa lite inför tyskland ochsåvidare. höres och synes

snart kommer kim och gosar lite



HALLIHALLÅ

abbeee.. de hände en jättekonstig sak idag i skolan... kollahär..

emelie och jag körde jage då, ba lattja lite, så som tommysar som oss gör ibland.. så fick jag vara jagare, så precis när emelie tog ett jättekliv å gjorde ett superhopp! så gick de hål i marken... ja blev såklart jätte lessen.. men emelie va oskadd! men aa.. back to the hole.. vi tänkte ju på våra utvecklingsstörda klasstommysar som inte är kapabla nog till att se att de är ett stort jävla hål i marken.. så vi fick ringa våran polare guten som kom å hjälpte oss att laga superhålet!
vi hjälptes åt alla 3 å simsalabim säger ja baa va bra de blev!




jiggleypuff

RSS 2.0